Ez a méret még nincs kész, kis türelmet!

nyitóoldal

Egy weboldal elkészítése során az első lépés a dizájn tervek bemutatása, melyekből általában 2-3 készül. Fontos, hogy ezek eltérő, változatos anyagok legyenek, hogy a megrendelő ízlését, igényeit jól „be tudjuk lőni”. Szokásom, hogy ezeket a terveket is valamennyire leprogramozva mutatom be, hogy át tudjuk beszélni az oldal felépítését és a menürendszert is. Az ilyenkor feleslegessé váló félkész oldalakat ajánlom fel megvásárlásra kedvező áron. Biztosíthatok mindenkit, hogy a színek és képek megváltoztatása után teljesen sajátjának fogja érezni az oldalt - melyet gyorsabban és olcsóbban kapott meg, mintha a nulláról indultunk volna. Ugyanez a helyzet saját régi oldalaimmal, melyeket egyszerűen sajnálok egy elfekvő mappába nyugdíjazni.

Jelenleg a következő oldalakkal kapcsolatban lehet érdeklődni (leírás egérmozgásra):


Menet közben nevet és részben tevékenységet váltott masszázs stúdió (most Bubingo, lásd: webdesign menü) feleslegessé vált oldala. Érdekessége, hogy a menüpontok között váltva „elsuhanunk” az álló vízfelület felett. Logó és háttér cseréjével sokféle cég használni tudná. Tippek a víz helyére: autópálya, virágos rét, kockás terítő evőszközökkel, parketta...

Egyik korábbi saját oldalam. Jellegzetessége, hogy az elcsúszó képek alatt jelenik meg a menü. Hátránya, hogy csak négyes csoportba rendezhető menüpontok esetén használható, előnye, hogy nagyon különleges (sokak szerint ez volt a legjobb oldalam), és hogy egy szimpla képcserével bármilyen témában felhasználható. Egy darab kép négyfelé osztva is jól mutat!

Ez egy drágább oldal, persze csak a többi már kész oldalhoz képest. Ennek oka, hogy nagyon különleges, két szempontból is: egyrészt vízszintesen görgül oldalváltáskor, másrészt a felhasználónak interaktív módon lehetősége van megváltoztatni az oldal kinézetét, a kis mintaképekre való klikkelés segítségével.

rólam

szerintem

kapcsolat

webdesign

arculat

kiadvány

kész oldalak

sablonok

esküvő oldalak

design trend

érdekességek

korábbi évek